Adatvédelmi nyilatkozat


Adatvédelmi nyilatkozat

A Catering Eszközök Kft. tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban cégünk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel.

A Catering Eszközök Kft. a regisztrálóknak időközönként hírlevelet fog küldeni. A listáról bármikor lejelentkezhet. Ha bármilyen problémája adódik ezzel kapcsolatban, kérem, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi email címen.

A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelem fejezetében nem kap választ, kérjük, küldje el az lbondar@cateringeszkozok.hu címre.